Jeg er digital journalist fordi, jeg er vant til at skrive til onlinemedier og fordi, jeg interesserer mig meget for digitaliseringen af vores samfund i alle dets aspekter.

Lige siden internettets begyndelse har jeg næret en stor nysgerrighed for det og de eksplosivt ekspanderende muligheder, der følger med. Min nysgerrighed og grundlæggende optimistiske indstilling til internettet betyder, at jeg har et ret godt overblik over medieudviklingen online og, at jeg holder mig orienteret om udfordringerne ved digital journalistik og et liv som i høj grad er afhængig af internettet.

Jeg elsker digital journalistik, fordi:

  • Nærhed. Vi kan være til stede, hvor læserne er, når de er der, og har de behov for at kontakte os, kan de gøre det direkte fra den medieplatform de benytter.
  • Udvikling. Det er online, der er gang i udviklingen af nye fortælleformer og formidlingstyper, og den udvikling vil jeg gerne være med til at præge.
  • Gennemsigtighed. Det styrker tilliden til mig som journalist, at jeg kan linke direkte til de kilder, jeg har brugt, så folk selv kan undersøge fakta.
  • Integration. Jeg elsker, at jeg kan præsentere min tekst sammen med billeder, videoer og links, som udfolder og udtømmer emnet – hvis læseren vælger det.